Om oss

Tvättjänst – ren erfarenhet, i fyra generationer

Tvättjänst Stockholm AB är ett familjeägt företag med över 80 års erfarenhet från branschen, och fler år ska det bli då vi strax flyttar till nya moderna lokaler, ett stenkast från de gamla.

Redan så tidigt som 1938 startade första generationen upp Stockholms handduksuthyrning och bytte handdukar hos sina kunder. Idag, hela 80 år senare, drivs Tvättjänst av tredje generationens familjemedlemmar med stor hjälp av den fjärde generationen.
Genom åren har företaget vuxit till en hel koncern med fem tvätterier; fyra i Stockholmsområdet och ett utanför Östersund. Även om Tvättjänst både vuxit och utvecklats kraftigt under åren är det fortfarande av största vikt att erbjuda kunderna högsta service och kvalitet. Men en av våra stora framgångsfaktorer tror vi har kommit sig av att vi behållit den personlighet och känsla för engagemang som genomsyrar ett riktigt familjeföretag.

Tvättjänst storsatsar och bygger nytt modernt tvätteri
– ett stenkast från det gamla

Vår nya tvätt blir en av de modernaste tvätterierna i Sverige, och vi hoppas på att kunna flytta in innan 2022 når sitt slut. Vi har planerat för flytten i flera år, och här kommer vi att ha ännu bättre förutsättningar att kunna hjälpa våra kunder med kundanpassade lösningar. Vi bibehåller självklart vårt personliga engagemang. Och levererar tvättjänster med hög kvalitet och personlig service!

Välkommen!

Sveriges Tvätteriförbund