Våra tjänster

Ta del av våra tjänster

Vi tvättar, hyr ut och säljer restaurangtextiler, hotelltextiler, entrémattor och arbetskläder. Vi har ett stort standardsortiment i lager men ditt specifika behov är viktigt – därför anpassar vi produktionen till vad ni behöver och tar fram förslag på kvaliteter för just er miljö. Hos oss är kvalité och service viktigt och vi stävar därför alltid efter att hitta den bästa lösningen för just er verksamhet.

Tvätt

Vi tvättar självklart de textiler vi hyr ut, men vi tvättar även textiler som ni själva äger. Vi kan ta emot och tvätta de flesta artiklar så som restaurang- och hotelltextilier, arbetskläder och mattor. Men för att hitta textilier som passar bra för industritvätt uppskattar vi om vi kan få vara med att hjälpa er kika på nytt sortiment eller provtvätta textilier innan ni köper hem dessa.

Uthyrning

Vi hyr ut bordslinne, bäddlinne, frotté, entrémattor och arbetskläder till restaurang, industri och vård. Vi har ett lager med standardsortiment för allt vi hyr ut – men har även möjlighet att ta fram och hyra ut textilier enligt era önskemål. Kontakta oss och berätta vad ni söker så tar vi fram det som passar er.

Försäljning

Vill du äga de textilier vi tvättar åt dig så kan vi hjälpa er att ta fram kvalitétsprodukter enligt era egna önskemål. Fyll i vårat kontaktformulär och skriv vilka produkter ni söker så återkommer vi med förslag. Ni kan också ringa oss direkt på telefon 08-531 881 20 – eller mejla kundtjänst på kundtjanst@tvattjanst.se.

Kontakta oss med era önskemål >>

Sveriges Tvätteriförbund